EVENEMANG

Lusserocken, lördag 11 december

Lördag 11 december är det dags för den traditionsenliga Lusserocken på Nösundsgården, Orust. Lazy Dogs spelar och baren är givetvis öppen.

Thaikväll, lördag 30 oktober

Lördag 30 oktober är det thaikväll på Nösundsgården, Orust. Kom gärna och testa! För 195:- får du en 3-rätters Tom Yam Gung (soppa), vårrullar och slutligen kyckling i röd curry. Baren är givetvis öppen och vi har fullständiga rättigheter.

Gerledagen i Nösund, 13 november 2021

På Gerledagen, 13 november, kommer det att serveras anrik mat på Nösundsgården. Karin Gerles Nösundstårta med kaffe, och operasångerskan Eva-Lotta Hultman bjuder på skönsång.

Grillafton med Red Glow 28/7

Sista anmälningsdag söndag 25/7.

Tapaskväll på Nösundsgården fredag 16 juli

Fredag 16 juli är det dags för tapaskväll här på Nösundsgården igen. Då gästas vi av härliga Knut & Maria.

Nösundsdagen 10 juli

Marknadsdag på Nösundsgården då Caféet är öppet och serverar bl.a. de populära traditionsenliga sillklämmorna och vi gästas av flertalet  lokala utställare som säljer sina produkter. Öppet mellan 12-16.

Årets Turismföretag 2021 på Orust – Nösundsgården

Vi på Nösundsgården har blivit tilldelade pris för “Årets Turismföretag 2021 på Orust” – något som vi är både glada och stolta över.

Sommarens event på Nösundsgården

Nösundsgårdens sommarprogram 2021 bjuder bland annat på grillafton, tapas och underhållning. Bordsbokning med först till kvarn gäller – så anmäl dig direkt. Välkommen!

Grillafton med Red Glow

Tobias och Pierre som deltagit i VM/EM i grillning lagar läckerheter den 2 juli

Ytter-rock, utomhus på Nösundsgårdens cafégård

Ytter-rock! Fredag 30 oktober 2020 Passa på nu  i Coronatid att träffas utomhus på gården hos oss. Klä dig i skidoverall och ha med något varmt att sitta på. Vi serverar soppa och ostmacka medan ni lyssnar till Lazy Dogs som kör som vanligt med fullt drag. Allt detta för SEK 249/pers. SEK 695 per […]