EVENEMANG

Tapaskväll på Nösundsgården fredag 16 juli

Fredag 16 juli är det dags för tapaskväll här på Nösundsgården igen. Då gästas vi av härliga Knut & Maria.

Nösundsdagen 10 juli

Marknadsdag på Nösundsgården då Caféet är öppet och serverar bl.a. de populära traditionsenliga sillklämmorna och vi gästas av flertalet  lokala utställare som säljer sina produkter. Öppet mellan 12-16.

Årets Turismföretag 2021 på Orust – Nösundsgården

Vi på Nösundsgården har blivit tilldelade pris för “Årets Turismföretag 2021 på Orust” – något som vi är både glada och stolta över.

Sommarens event på Nösundsgården

Nösundsgårdens sommarprogram 2021 bjuder bland annat på grillafton, tapas och underhållning. Bordsbokning med först till kvarn gäller – så anmäl dig direkt. Välkommen!

Grillafton med Red Glow

Tobias och Pierre som deltagit i VM/EM i grillning lagar läckerheter den 2 juli

Ytter-rock, utomhus på Nösundsgårdens cafégård

Ytter-rock! Fredag 30 oktober 2020 Passa på nu  i Coronatid att träffas utomhus på gården hos oss. Klä dig i skidoverall och ha med något varmt att sitta på. Vi serverar soppa och ostmacka medan ni lyssnar till Lazy Dogs som kör som vanligt med fullt drag. Allt detta för SEK 249/pers. SEK 695 per […]

Vinquiz med provsmakning av viner ute på cafégården

Testa din allmänbildning och Vinkunskap! Detta låter väl kul i dessa tider! Vi kör nu vinquiz med provsmakning av viner ute på cafégården med långt mellan borden. Tid: 21 maj 2020  kl. 17.00 på Nösundsgårdens cafégård. Kostnad inkl. 3 smårätter: 395:-/pers. Om med hotellrum inkl. frukost: 890:-/pers i dubbelrum Gott om plats för alla frågor. […]

Allsångs-QUIZ med tema Göteborg-Bohuslän 4 april

Missa inte nästa QUIZ lördag den 4 april! En resa från Göteborg upp till Strömstad med frågor och allsång längs vår väg! Pris 195,- , i detta ingår SOS och kräftsoppa. Insläpp från 18.30. Quiz börjar 20.00. Boka bord på 0304-20999 alt mail till nosundsgarden@nosundsgarden.se. Det blir fort fullt!  

60-tals Quiz med musikunderhållning

Lördag den 25 januari har vi 60-tals Quiz. Frågorna kommer att handla om allt från mat, mode till världshändelser. Just4fun underhåller. Ta med dina kompisar och ha en kul kväll hos oss! Inträde 195,- , i priset ingår musikunderhållning och landgång (smörgåstårta). Glöm inte boka! 0304-20999 alt. nosundsgarden@nosundsgarden.se Begränsat antal platser! Välkomna!

Lusserock

Nu är snart december här och snart är vår årliga tradition med Lusserock här! Glöm inte att anmäla dig då det snabbt brukar bli fullt när Lazy Dogs gästar oss.