Årets Turismföretag 2021 på Orust – Nösundsgården

 In Om Nösundsgården

Vi på Nösundsgården har blivit tilldelade pris för “Årets Turismföretag 2021 på Orust”. Vilket vi både är glada och stolta över. Så här skrev Orust kommun:

“I Nösund, på sydvästra Orust, strax intill havet ligger Nösundsgården med hotell, vandrarhem och nu även Café Gerle. Caféet och dess mysiga trädgård med havsutsikt är väl värt en omväg i sommar $1000 loan online . Den fantastiska restaureringen av Gerlegården och trädgården har utvecklat platsen och gett historien ett nytt liv.

Årets turismföretag 2021 på Orust - Nösundsgården

Årets turismföretag 2021 på Orust – Nösundsgården

Tillsammans med Södra Bohuslän Turism har Orust kommun överlämnat blommor, tårta, diplom och det fina priset bestående av ett glasäpple designat och producerat av Lars Sestervik.

Motivering till priset

Nösundsgården har en enastående förmåga att år efter år stå stadigt. Här har vi ett företag som när det blåser i omvärlden väljer att utvecklas istället för att avveckla – det är lika modigt som fantastiskt. Nösundsgården har genom den fantastiska restaureringen av Gerlegården och trädgården utvecklat platsen och gett historien ett nytt liv. Att dessutom så omsorgsfullt värna om den lilla orten Nösund tyder på ett hållbart företagande som blir till inspiration för andra.”

Catharina Bråkenhielm kommunstyrelsens ordförande, Stig och Lisbeth Maxén Nösundsgården och Ann Haraldsson Södra Bohuslän Turism, i bakgrunden Ronny Svensson kommunutvecklare.

Catharina Bråkenhielm kommunstyrelsens ordförande, Stig och Lisbeth Maxén Nösundsgården och Ann Haraldsson Södra Bohuslän Turism, i bakgrunden Ronny Svensson kommunutvecklare.

Länkar

Besök gärna dem som delade ut priset till oss, Orust kommun och Södra Bohuslän Turism. Deras sidor är fullproppade med information och inspiration om Nösund och vårt område.

Recommended Posts
Sommarpersonalen på Nösundsgården