Innehåll här

MAT & PAKET

Vi på Nösundsgården kan erbjuda er olika skräddarsydda lösningar för bröllop, begravning, konferenser eller för ditt sällskap som önskar en speciell upplevelse.

Café Gerle på Nösundsgården

Våren /sommaren 2021 kommer vi att öppna Café Gerle i vårt vackra 1860-talshus som vi varsamt har renoverat för att försöka hålla kvar det gamla som sitter i väggarna. Vi kommer att fortlöpande under våren att ge dig historien bakom Gerlegården både på Instagram och Facebook där vi också kommer att berätta om när vi öppnar för säsongen.
Vid fint väder kan du slå dig ner vår mysiga kullerstensgård eller varför inte i Gerleparken och njut en kopp kaffe eller något annat gott.
Vi serverar hembakta godsaker samt lättare rätter som vår härliga räksmörgås, kräftsoppa, Creme Ninon, sillplanka etc. Vi har fullständiga rättigheter och säljer även GB-glass.
Ring 0304-20999 om du undrar över något.

 

TAPAS med musikunderhållning

Just nu sitter vi och planerar sommaren 2021:s event och däribland annat våra uppskattade tapaskvällar där du kan köpa så många smårätter du vill till ett glas gott öl eller en flaska vin medan du blir underhållen av någon av våra artister som gästar oss.
du når oss på 0304-20999 alt mail till nosundsgarden@nosundsgarden.se.

Notera att nedan datum ej gäller 2021

                                                                                                                                                                                                                                                         

Golfpaket

På Nösundsgården erbjuder vi våra gäster
möjlighet att avnjuta något av våra golfpaket.

“Par”

I parpaketet ingår del i dubbelrum på vårt nyrenoverade vandrarhem (exklusive lakan, städ och frukost) och greenfee Orust GK. Pris fr. 695:- / 845:-*

“Birdie”

Vårt birdiepaket består av del i dubbelrum i ett av våra vackra hotellrum, vår stora frukostbuffé och greenfee Orust GK. Pris fr. 1095:- / 1395:-*

“Eagle”

Väljer ni eaglepaketet ingår del i dubbelrum på hotellet, vår stora frukostbuffé, en femrätters supé och greenfee Orust GK (min. 4 pers.) Pris fr. 1595:- / 1895:-*

“Albatross”

I vårt mest exklusiva paket, albatross, ingår del i dubbelrum, vår stora frukostbuffé, After Golf drink och snacks, en femrätters supé och greenfee Orust GK (min. 4 pers.) Pris fr. 1695:- / 1995:-*

* Priserna är per person och avser lågsäsong/högsäsong.

Vandringshelg – paket

Coronatid är vandringstid. I coronatid kan vi träffas och vandra tillsammans men ändå med bra distans. Att vandra är ett fantastiskt sätt att uppleva naturen, få motion och koppla av i vardagen.

Du kan ha Nösundsgården som utgångspunkt.
Vi kommer under vår och försommar att ha öppet vårt café på helgerna med lättare rätter och vårt hotell har alla rum med egen ingång. Även vandrarhemsrum finns att tillgå.

Här kring Nösund har vi många vackra stigar längs hav och i skog. Här finns leder från 4km upp till 7-8km. Kartor över dessa kan enkelt laddas ner på telefonen med fina vägbeskrivningar.

Dessutom passerar Pilgrimsled Orust förbi Nösund.
Pilgrimsleder finns utmärkta från Morlanda kyrka till Nösund och sen från Nösund vidare mot Tegneby kyrka.
För att läsa mer gå in på kyrkans hemsidor.
http://www.svenskakyrkan.se/default.aspx?id=788287

http://www.svenskakyrkan.se/default.aspx?id=788298

Att pilgrimsvandra är inte bara att förflytta sig.
Pilgrimens sju nyckelord
Långsamheten som får oss att sakta ner i livet.
Friheten att leva utan krav med fokus på det nödvändigaste.
Enkelheten som blir självklar när man bara har det man kan bära.
Bekymmerslösheten. Att ta dagen som den kommer, ett steg i sänder.
Tystnaden som ger frid.
Delandet som bygger gemenskap.
Andligheten som söks i samtal och på vägen.

Vin & champagneprovning

Vinprovningar på Nösundsgården bjuder på härlig stämning, goda viner och vacker miljö.
Vill du ha en privat vin- eller champagneprovning med dina vänner på Nösundsgården? Hör av dig till oss på 0304 – 20999 eller maila på nosundsgarden@nosundsgarden.se så hjälper vi dig!

Dessa kan du läsa mer om under fliken ”tidigare event”.

Skaldjurskvällar

Var avnjuter man skaldjur bättre än på Västkusten?

Nösundsgårdens skaldjursbuffé blir ett perfekt komplement till din konferens, födelsedagsfest eller varför inte låta det vara huvudrätten på ditt bröllop?

 

Arrangeras efter beställning

Privata arrangemang

Vid några tillfällen i livet är det extra skönt att ha arrangemang och mottagning i en hyrd lokal. Vi tänker då på dop, namngivning, konfirmation, bröllop, bemärkelsedag, begravning etc. när man behöver fokusera på nära och kära där atmosfären är varm, personalen ger ett personligt bemötande och de vackra omgivningarna smeker själen. Välkomna till Nösundgården.

Vi lovar ta hand om er på bästa sätt.