EVENEMANG

Sommaren 2019 års event i Gerleparken och på Nösundsgården

Ett härligt sommarprogram väntar dig hos oss på Nösundsgården och i vår nya Gerlepark. se datum på affischen. Mer detaljerad  information kommer att komma, och du…. glöm inte att anmäla dig. Hoppas se dig här många gånger i sommar både på tapaskvällar såväl som på tapas och våffelkvällar.!

Lusserock

Nu är snart december här och snart är vår årliga tradition med Lusserock här! Glöm inte att anmäla dig då det snabbt brukar bli fullt när Lazy Dogs gästar oss.

QUIZkvällar 2018

Nösundsgården QUIZ har tema mat och dryck! På vår QUIZ är det vi som gör maten och alla frågorna. Kom och testa dina kundskaper och tävla mot dina vänner. Vi garanerar en trevlig kväll med god mat och dryck. Glöm inte boka bord 0304-20999/nosundsgarden@nosundsgarden.se. Hoppas vi ses!   Datum: Lördag 10 Mars 2018 klockan 19.00

60-talskvällar

60-talskvällar på Nösundsgården Under vintern 2016 har vi på Nösundsgården haft två mycket lyckade 60-talskvällar där Just4Fun har guidat med hjälp av musiken genom 60-talet. Det serverades Bullens pilsnerkorv med bröd, Pucko, öl, Lomomba etc Kolla in filmklipp på Nösundsgårdens Facebooksida. Och se upp för kommande event!

Vinprovningar

9 maj, 29 juni och 6 september 2013 Tillsammans med Robert Sumberaz från Osteria Göteborg AB anordnade Nösundsgården tre vin- och grappaprovningar 2013. De var alla mycket lyckade och uppskattade, tre kvällar i Italiens tecken som bjöd på goda viner, mycket mat och trevligt sällskap. Nösundsgården vill tacka alla som kom och förgyllde våra vinprovningar!

200-årsjubileum

Sommaren 2012 firade Nösunds gästgiverirörelse 200-årsjubileum. Helgen var hellyckad: Dans på ångbåtsbryggan, hästskjuts runt Nösund, veteranbilsutställning och  gammaldags marknad på Nösundsgårdens kullerstensgård framför de gamla stallarna,  mm., mm. Nösundsgården serverade sillklämma med nubbe, fisksoppa, räkmackor mm. i  långa banor och alla var glada och lyckliga.

Matkultur

Under Påsken 2012  genomfördes  projekt MATKONST i samarbete med  6st kockelever från Ester Mosessons Gymnasium och en projektgrupp på KY-Kungälv som genomförde planering mm. Projektet mycket lyckat. Alla gäster fick både vacker och god smak- upplevelse. Tack till kockarna för supergoda, vackra rätter! Ett slutligt tack till RJ-Närproducerat som försåg oss med fantastiskt lammkött och […]

Filminspelningar

Nösundsgården har haft äran att få vara värd för två svenska filminspelningar. Första gången vid inspelningen av  filmen ”Sommaren med Göran” #1#2#3#4 - En midsommarnattskomedi skapad av filmdebuterande Peter Magnusson, mest känd för allmänheten genom TV-serien Hey Baberiba.  Stora delar av filmen spelades in på och kring Nösund . Huvudrollen som Göran spelas av Peter [...]