ÄNTLIGEN! FOTOKURS! WORKSHOP !

Fotograf Tony Meyer

MISSA INTE DETTA KREATIVA TILLFÄLLE ATT FÖRBÄTTRA DINA BILDER med hjälp av superfotografen och filmaren Tony Meyer!

2 helger på Nösundsgården!

”2007 höll jag min första fotokurs här i Nösund. Nu är det äntligen dax igen!”

I vår kommer jag att hålla två efterfrågade workshops i Nösund i samarbete med Nösundsgården och en i Tjuvkil i samarbete med   NaturResor Annelie Utter.

DATUM: Du kan välja steg 1 helgen 22-24 mars alternativt steg 2 helgen 10-12 maj eller varför inte båda då du dessutom får 15% rabatt!? 

INGÅR: Luncher och 5-rätters middag liksom kaffe och fika ingår liksom en kväll med Tony som visar filmer och pratar om expeditioner från hela världen.

BOKA: Anmälan post@tonymeyer.se alt 0702322

BOENDE: För att kunna få fullt fokus boka in rum på Nösundsgårdens hotell och vandrarhem med rabatterat pris för fotokursare. 0304-20999 alt. mail till ng@nosundsgarden.se ………….,………………………………..,,,,…….,…

Den andra (Nösund, nybörjare), 22-24 mars är för dig som precis har köpt sin första riktiga kamera eller mobilkamera. Vad betyder alla knappar och inställningar och hur påverkarde bilden? Hur fångar jag ”ögonblicket”? Om du inte riktigt vet hur du ska komma igång, då är detta helgen för dig!

Den tredje (Nösund, fortsättning) 10-12 maj och riktar sig till amatören som har hållit på en stund men som vill ta sitt fotograferande till nästa nivå. Utveckla dig inom komposition och att använda din kamera på ett kreativt sätt.

Så ta chansen och upplev detta unika tillfälle att under en hel helg bli inspirerad och motiverad till att utveckla din egen fotografering.

Boka via mail post@tonymeyer.se eller telefon 0702322030 av superfotografen och filmaren Tony Meyer!